ממריאים… רק אחרי ניקוי ריפודים במטוסים

בדרך כלל המפגש שלנו עם כורסאות הישיבה במטוסים מצטמצם לכמה שעות בדרך לחופשה חלומית באי קסום או לפגישת עסקים מעבר לים. אף אחד מאיתנו לא באמת מטריד את מנוחתו במחשבות על איך המערך המקבל את פניו תמיד משקף אירוח נקי ומבהיק במטוס הנבחר, הדבר היחיד שעובר בראשנו הוא- העיקר שלא נמצא שאריות מהנוסע המתמיד ששהה באותו המקום לפנינו. ניקוי ריפודים במטוסים הוא ההופך את ההמראה לחוויה נעימה בעוד שמרבדים מוכתמים עלולים להפוך את תחילתו של המסע לרווי מפחי נפש.

הרי אם נחשוב על זה לרגע, זה לא באמת נעים למצוא על הכורסה המזומנת לך, ולא חשוב באיזו מחלקה בחרת לטוס, שאריות מארוחת צהריים רחוקה, שקיות ממתקים ריקות, כתמי משקאות וכד’. הבעיה האמיתית מתחילה כאשר מדובר במקרה בו ידה של הדיילת קצרה מלסייע, מכיוון שלעיתים הכתם הסרבן עמיד בפני ניגוב במגבון לח. ולכן יש צורך ממשי בניקוי ריפודי המטוס באופן שוטף בין טיסה לטיסה, וכפי שוודאי כבר הבנתם רק אנשי מקצוע הם אלו שיוכלו להתמודד עם ניקיון מורכב זה הנעשה באופן מקומי, ללא פירוק המושבים, בתנאי צפיפות ובלחץ זמן.

הדבר הטוב ביותר על מנת להתמודד עם ניקוי ריפודים במטוסים הוא לפנות לחברה המתמחה בשיטות שונות של ניקוי ריפודי מטוסים. הדבר כידוע, מחייב מכשירים חשמליים בעלי עוצמת עבודה חזקה במיוחד, בעיקר כשמדובר בכתמים עמוקים או כאשר מדובר בייבוש מרבד שנרטב. התנאים במטוס גם הם לא ממש תורמים להצלחת ניקוי הריפודים, הן מכיוון שהמקום לא מאוורר בשל החלונות האטומים והן בשל הסרט הנע שבו משתמשים במטוסי נוסעים.

חברה המתמחה בתחום ניקוי ריפודים במטוסים תשלח אל שדה התעופה הרלוונטי אנשי מקצוע מיומנים וזריזים יחד עם מכונות ומכשירים טכנולוגיים מתקדמים, הכול בכדי שתוך זמן קצר יוחלט מה טוב למצב הבדים במטוס, איזה חומר ניקוי מתאים ביותר לבעיה הספציפית ואיך מחזירים את חלל המטוס למצבו המתוחזק שהיה טרם יציאת הטיסה לדרכה. האפשרויות הן מגוונות והחוכמה היא לבחור את הפתרון הנכון בזמן הנכון. קצף יבש, מבשם ריחני, חדירה בעזרת קיטור או אבקה מיוחדת – מכול אלו ואחרות יש לבחור רק שיטה אחת מתאימה. וזאת יוכלו לקבוע אנשי המקצוע המיומנים של חברה מנוסה וותיקה.

שתף את הפוסט
Share
Tweet

לקבלת ייעוץ מקצועי
 והצעת מחיר

מאמרים נוספים

צרו קשר ונציג שלנו יחזור אליכם בהקדם